Online jóga

Jógázz otthonról

Az online jóga lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhonnan a saját időbeosztásodhoz alakítva jógázz. Nincs utazással, parkolással járó feszültség. Nincs tolongás és helyhiány.

Minden héten új tartalommal bővül a jógatár. Az Órák 15-75 perc hosszúságúak. Az online jóga eléréséhez regisztráció szükséges.

Mi minden vár rátok a jóga videókban?

Az óráimon az egyik legelterjedtebb jógairányzattal. a Hatha jógával ismerkedhettek meg. Az elnevezése a “ha” és “tha” szanszkrit szavakból épül össze: a “ha” szó Napot jelent, a “tha” pedig Holdat. A hatha jóga kiegyensúlyozza a Nap és Hold jellegű (aktív és passzív, soláris és lunáris, prána és apána) energiákat a szervezetben Mivel a hétköznapjaink sem ugyanolyanok így a jógagyakorlás is változatosságot kíván meg, így teljes összhangot alkotnak az órák az élet kiszámíthatatlan áramlásával. Van mikor kihívást állít elénk a gyakorlás, máskor pedig kitartást és türelmet kíván meg tőlünk. Van mikor rávezet az elengedés folyamatára, arra hogy mindennek meg van a maga ideje és nem kell elkeseredni, ha egy elképzelésünk nem valósul meg azonnal és van olyan, a gyakorlás egyszerűsége finoman simogatja a lelkünket. A jóga órák mindig elcsendesedéssel kezdődnek, majd ászanázással folytatódnak és relaxációval zárulnak. Az órákon hangszerek hangjai is felcsendülnek és olykor bölcs jóga könyvek felolvasásával szeretem emelni a hangulatot.

Online Jóga Neked

1 hetes előfizetés

1.490 Ft


- Korlátlan láthatóság 1 hétig -

1 havi előfizetés

3.990 Ft


- Korlátlan láthatóság 1 hónapig -

6 havi előfizetés

21.600 Ft


- Korlátlan láthatóság fél évig -

12 havi előfizetés

40.800 Ft


- Korlátlan láthatóság 1 évig -

Vállalati online jóga

Munkáltatóként kiemelten fontos most a munkatársak támogatása – ehhez nyújthat segítséget az Online Jóga.

Éppen ezért, a jelenlegi körülményekhez alkalmazkodva hoztam létre az Online Jóga lehetőségét cégeknek, intézményeknek, amely segítségével munkavállalóik könnyebben vehetik az akadályokat, rugalmasabban tekinthetnek a nehézségek megoldásra.

Talán mindenki hallott már a rendszeres jóga gyakorlás jótékony hatásairól, amely nem csak a testi-lelki fejlődést és mentálhigiénét támogatja, de segít a közösségben elfoglalt helyünk pozitív kialakulásában is.

Árajánlatért vegye fel velem a kapcsolatot!